Kayıtlar

Ağustos, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yeni Bir sey Kesfettim Evde Karaoke

Okudugum dergilerden birinde bir reklam vardi evde karaoke diye altindada bir interner adresi http://yousingkaraoke.com/ # Uye oldugunuz anda size acilan bir sayfa olucak. Yalniz sarkilar cok kisitli ve ingilzce evde bende soylemeye calisiyorum. Sanirim gunde bir kayit yapilabiliyor. Cunku ikinci kayidi henuz yapabilmis degilim.

III

Resim
Hesap da olmayan bir sey vardir. Kizlarin zaten sevdikleri vardir. Dogum gunune onlarda gelirler ve orda aksama kacmak icin plan yaparlar. Fakat kacarken yakalanirlar. Hersey tatliya baglanir. Kizlar sevdikleriyle kalirlar. Bakkal ve ciragi ise ayni kaderi paylasarak bakkallarina geri donerler
Resim
Bakkal sahibin sevdigi kizin dogum gunudur, cicegini ve dunurunu alarak kizin dogum gunune gider amaci ayni zamanda kizi babasindan istemekdir. Tabi Ziko da isin icindedir o sadece siparisleri getirmisdir ama meraki onu orda tutar.

Ilida Festivali - Bakkaligatos- Bakkal Kedisi Oyunu

Resim
Seyirci acik hava tiyatrosunu doldurdu tamamen doluydu. Bu oyun eski bir filmden uyarlama, koyden Atina`ya bakkal`a cirak olmus Ziko nun oykusu. Iyi egitim gormemis fakat acik goz bir cirak. Yunancada bakkal kedisi deniliyor. Ziko bakkala sik sik gelen kiza asik olur. Ustasida arkadasina tabi yasini yasini almisdir ustasi. Konusu basitdir ve gulunc bir suru konusmadan olusur. Sahne ve Zikonun makyasina bayildim.

Ey Sicaklar!

Sicaklar kavurucu ve bogucu 40 derece, sogukda nasil bir sey yapmak istemiyorsam, sicakda da ayni, yerime zamplanmis gibiyim. Alisverise cikdigimda yoldan karsidan karsiya gecerken yavas yavas yuruyorum. Guney Akdeniz insani` nin o uyusuk davranis bicimi bana da gecdi. Talassa diyorum, denize gidelim diyorum Bill sonsuz gaflet uykusunda. 2 hafta sonra tatile cikacagiz. Kendimizi bununla avutuyoruz simdilik. Fotograf bile eklemek icimden gelmiyor, tam tembelis oldum. Kim yukleyecek degil mi simdi?

Kalbim Ege de Kaldi

Resim
ve eve dondum .