Şükür Kavuşturana

Dile kolay 6 haftadır Türkiye'de idim, hava muhafeleti sebebiyle  daha da gelemiyecekdim . Ayvalık'dan Midilli'ye feribot kalkmadı bende  ertesi güne kaldım, Midilli'den Pire'ye  kadar gemi yolculuğum sarsıntılı geçdi. Midem sağlammış zira çok sayıda  yolcu, ellerinde poşetle seyahat ettiler. İçim dışıma çıkdı, gemilerde çalışanlara Allah kolaylık versin. Tatil fotoğraflarını bir sonraki posta bırakıyorum, şöyle daha da soğuk günlerde yayınlayıp moral ve sıcaklık aşılayacağım kendime.
Efendim,  yaz aylarından fırsat bilerek salonumda  6 aydır tülsüz perdesiz oturuyordum. Bir türlü içime sinmeyen tüllerimi 6 ay önce değiştirme kararı aldım ve anında da pencerelerimden al aşağı ettim. Edremit'de perde diktirmem biraz uzun ve maceralı oldu,  şansım sayesinde istediğim model ve renkde perdeleri diktirmeyi başardım. Kataloğda seçtiğim renk  yerine, kataloğda bile olmayan  bambaşka bir renkde dikim yapmışlar. Hemde isteğim renk üstelik. Kataloğlara bakarken dikkat etmek gerekiyor. Çünkü ellerinde tuta tuta renklerin feri kalmiyor.
Tüller açık

Tüller kapalı, ben çocuk gibi aç kapa derken bozucam



Eski tülleride tekrar diktirdim yemek odasına postaladım

Yeni ciclerimi kırılmadan getirebildim

Örtülerimin renkleri  tesadüf  uydu. Yolumuz Buldan'dan geçerken aldım.



Yorumlar

  1. tüllerin bayağı şaşalı. koltuklara da mor iki üç tane yastık attın mı süper! yeni temanı da çok beğendim. bir ara bende değiştirmeliyim.

    YanıtlaSil
  2. Evet denizcim perdeciden ekstra kumas aldim yastik yapmak icin insallah hayata gecirecegim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

III

ISTANBUL / στήν ΠΟΛΗ Gezdim, Gordum, Geldim, Serisi

Hoşgeldin 2017 Baharı